FULLBOKAT!!! Nu på söndag öppnar vi kyrkan för 50 besökare

Nu på söndag, den 4 oktober klockan 16:00 så öppnar vi för att kunna delta i våra gudstjänster igen.

Du anmäler din plats via det formulär som kommer att finnas här på vår hemsida. När det är 50 anmälda så kommer du inte att kunna anmäla dig. Vi föredrar att du anmäler dig via hemsidan.

Tyvärr, men ändå med stor glädje, så måste vi meddela att det är fullbokat nu på söndag den 4/10. I början av nästa vecka så kommer vi att släppa platserna till den 11/10.

Du kan inte anmäla dig via kommentarsfältet i denna blogg. Du får gå via anmälningsformuläret, som just nu ligger högst upp på ”HEM”-delen av vår hemsida.

Vi föredrar att du anmäler dig via hemsidan.Du kan även ringa till kyrkan 0340-611 600, eller skickar du ett mejl till info@varbergpingst.com så tar vi emot din anmälan.
Skulle det vara fullt när du mejlar in så kommer du få ett meddelande om detta.

Vi gör detta för att vi inte ska behöva avvisa någon vid dörren. Kyrkkaffe får du vid ingången till kyrkan. Innan gudstjänsten.

Som alltid gäller att du ska vara frisk, utan symtom, om du ska delta. Vi kommer ha uppmärkta platser där du kan sitta.

Vi ser gärna att du är i god tid till gudstjänsten då vi vill ha så många som möjligt på plats i kyrkan inför webbsändningen.

Efter gudstjänsten så kommer utgången från kyrksalen ske via våra nödutgångar i kyrkans främre del.

Gudstjänsten kommer att sändas Live på vår YouTube-kanal. Så om du inte kan vara med i kyrkan så kan du ändå följa med!

Barnkyrkan kommer att mötas också! Ingen anmälan behövs där. Barnen kommer att lämnas vid ingången till LP-kaféet och slussas upp till övervåningen där man kommer ha samling under gudstjänsttid. Hämtning av barnen sker även där.

Välkomna att anmäla er så ses vi på söndag!

Engelbrektsgatan 17, 432 42 Varberg Telefon 0340-61 16 00