Ungdom

Vi i Pingstkyrkan tycker det är viktigt med unga människor och därför har vi olika samlingar för dig som är 13 år och uppåt som vi kallar för LIFE

 

VAD ÄR LIFE?
LIFE handlar om relationer: relationen till dig själv, relationen till andra och relationen till Gud.
Vi har olika samlingar där vi vill att du ska kunna växa och bli allt det som Gud har tänkt för dig och ditt liv!

Vi har smågrupper, vi spelar innebandy, fotboll och volleyboll, ungdomsmöten på fredagar samt olika typer av läger.
Du kan hitta mer information om vad som händer i sommar på www.getalife.nu

 

FREDAGKVÄLLAR
Fredagskvällarna är vår största samling under veckan och då är du välkommen till Pingstkyrkan kl 20:00. Där är det gött häng med predikan, lovsång, musik, café, spel och sköna människor hela kvällen. Kommer du första gången så bjuder vi på gratis fika :-)

 

LÄGER
Vi har åkt på flera läger tillsammans  bl.a. en grym skidresa till Trysil i Norge. Det var både folk från Varberg och andra orter som åkte med och det blev en vecka fullmatad med skidåkning, mycket skratt och härliga gudsmöten.
Anmäl dig till årets skidläger på www.getalife.nu senast 24 januari.

Redan nu kan du boka in sommarens läger Westcoastcamp 2014 som vi kommer att ha på Steningegården den 10-14 augusti v 33. Mer info hittar du på ungdomarnas hemsida.

 

UNGDOMSPASTOR
Om du undrar över något eller vill ha mer information om smågrupperna eller något annat så kan du alltid höra av dig till ungdomspastor Oscar Svensson antingen via mail: oscar@varbergpingst.com eller ringa 0768 707742.

Engelbrektsgatan 17, 432 42 Varberg Telefon 0340-61 16 00