En påskhälsning till församlingen!

Kära vänner!
Vi som pastorsteam och som församlingsledning vill bara i dessa tider sända en påskhälsning till församlingen.

I dessa tider av påtvingad ensamhet för många så ska ni veta att vi ber för er och vi längtar till att vi alla ska kunna träffas igen under mer normala förhållanden.

Trots detta så vill vi bara understryka att livets Herre har allt detta i sin hand. Han är inte överraskad, han är inte överrumplad. Han har både dig och världen i sin hand. Psalm 139 säger att Han omsluter mig och håller mig i sin hand.

Vi går nu in i påskhelgen. Påskens budskap har aldrig varit omodernt. Det har alltid en aktualitet för varje människa. Din synd och dina tillkortakommanden har för alltid blivit spikade upp på ett kors för att vi som är syndare ska bli frälsta av bara nåd. Vi både var och är syndare som ständigt behöver mer av den nåd som Fadern ger oss genom Jesus Kristus.

Även om vi inte kan samlas i kyrkan som vi brukar så skulle jag vilja uppmuntra dig till att avsätta tid för Gud denna helg. Både enskilt och tillsammans, om än via webbsändning. Klicka på denna länk: Pingst Varberg!

Skärtorsdagen klockan 19:00 sänder vi Getsemanestund där du förbereder nattvarden hemma hos dig med ”bröd & vin”. Ta vad du har, druvjuice, saft, eller liknade och en brödbit, kex eller annat. Så firar vi Nattvarden tillsammans.

Långfredagen 11:00 blir det en Gudstjänst där vi sjunger lovsång, lyssnar till predikan och är inför ordet tillsammans. Låt din Långfredag börja i gemenskap med Guds församling och inför Guds Ord. Predikar gör Richard Svensson.

Påskdagen 16:00 har vi också en Gudstjänst där vi firar att Jesus är uppstånden, ja, han är verkligen uppstånden.
Även denna dag har vi lovsång och tillbedjan med Ordets förkunnelse. Predikar gör även här Richard Svensson.

Har du inte möjlighet att sitta ner precis vid sändningen så går det att följa alla gudstjänster när du har tid. De ligger uppe för visning efter det att de sänts.

Så till avslutning vill vi bara önska dig en fridfull, härlig Påsk och låt insikten om påskens stora drama sjunka in i ditt hjärta: Jesus dog för dig och han uppstod, för att idag sitta på Faderns högra sida i himmelen och be för oss som har satt vårt hopp till honom.

Var välsignade!

Speak Your Mind

*

Engelbrektsgatan 17, 432 42 Varberg Telefon 0340-61 16 00