Nu är sommaren här…

… därför kan det hända att vår hemsida inte blir lika uppdaterad som den borde vara.

Men vi vill slå lite extra för våra ungdomssamlingar ”Summer-LIFE” som möts på onsdagarna klockan 18:00. Det kommer alltid att hända något spännande på de kvällarna.SummerLIFE

Det finns möjlighet att sjunga gospel med paret Nomark som lånat vår lokal för Pop Up-gospel. Du behöver inte anmäla dig utan bara komma hit. Betalar gör du bara för de gånger du kommer. Även det onsdagar klockan 19:00.

Våra gudstjänster är klockan 10:00 under sommaren, ända fram till sista helgen i augusti. Du är alltid välkommen att komma med! Program hittar du om du klickar här!

Sedan har vi vår församlingskickoff den 5 – 6 september. Då kommer vi ha massor av roligt för barnen. Vi lovar lekland som förra året, familjematiné och massor annat skoj.
Det kommer också vara intressanta samlingar med bl.a. Vidar och Jorun Godø från Ålesund i Norge. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter att bygga kyrka i vår tid!

Kick Off 2015

Hoppas att vi ses i sommar i Pingst Varberg!

Sista predikan i vår tema serie och sista söndagen med kl. 16:00 för sommaren

Tro för hela livet AbrahamPå söndag har vi vår sista temagudstjänst innan sommaren. Denna söndag tar vi vår utgångspunkt i Abraham och temat är Tro för hela livet. Vi firar även nattvard! Så missa inte denna söndag. Klockan 16:00 har vi denna gudstjänst.

Från och med nästa söndag börjar våra gudstjänster klockan 10:00 fram till augusti slut.

Den 5 – 6 september har vi också vår församlings Kick Off. Då har vi besök av pastorsparet i Pingstförsamlingen i Ålesund, Norge, Vidar och Jorun Godø. Det kommer bli en fantastiskt bra helg så boka in den redan nu!Kick Off 2015

Vi är mitt inne i en temaserie!

En tro som förändrar världen!

Det är detta som vi önskar för varje människa som satt sin tilltro till en levande Jesus!

Vill bara påminna dig om att det är en god investering att vara med på gudstjänst i Pingst Varberg.

Just nu pågår vår temaserie: Tro – gör det inte enkelt, gör det möjligt!

Vi har berört flera av våra troshjältar från Gamla testamentet. Ester, Nehemja & Noa.

På söndag kommer vi att tala om Daniel och om en Tro som påverkar!
Ola Olofsson kommer att tala över detta ämne!

Vi har även information från Gideoniterna och vi firar nattvard tillsammans!

Daniel

Men redan på fredag så möts våra ungdomar på LIFE klockan 19:00.

Så här skriver LIFE-crew!
Hej! På fredag ses vi igen, då är det LIFE i ungdomsvåningen med undervisning, café och aktivitet. Grym kväll. Missa inte!

Sedan kommer LIFE att ordna en resa till Nyhemsveckan

Något annat du absolut inte får missa är att Westcoast drar till Nyhem i sommar. Fredag 12 juni 16.00 går bussen från kyrkan, vi sover i tält över helgen och drar hem igen sent på söndagen! Kostnad för buss och boende är 300kr, maten ansvarar man själv för och det finns att köpa på området. Anmäl dig via mail till caroline@pingstkungsbacka.se

Starta sommaren på BÄSTA sätt – på NYHEM!

Ses på fredag! /LIFE crew

Fredagskväll innebär LIFE i kyrkan!

20387_928625583854159_920500421779706847_n

Hej vänner! Missa inte LIFE på fredag, det blir möte där vi snackar vidare om Back to basic,  det blir café och aktivitet! 19.00 som vanligt. Häng på!

Ikväll ska du se till att dina föräldrar drar till kyrkan på Föräldranätverk. 18.00-20.00. Mer info på hemsidan kan du hälsa dom!

Har du inte anmält dig tills Westcoast i Halmstad på lördag är det VERKLIGEN i sista laget men nån plats finns kvar. För er som anmält er – mer info kommer imorgon!

Ha en bra vecka!

/LIFE crew

Vi startar en ny temaserie om tro!

IMG_3383

Söndagen den 3 maj så startar vi upp en ny temaserie om tro. Det handlar om att tron inte är ett lyckopiller som gör att allt är enkelt och utan problem men det handlar om att med tron i våra liv så kan det som ser omöjligt ut bli möjligt.

Guds ord säger att han skall vara med oss alla dagar och att hans kraft är tillräcklig för oss. Inte desto mindre möts vi av utmaningar som ibland utmanar vår tillit till honom.

Tro – gör inte det inte enkelt! Tro – gör det möjligt! är temat.

Vi kommer att stanna upp inför olika bibelpersoner och vad deras liv ger vidare i frågan om att sätta sin tilltro till Guds möjligheter.

Vi skulle vilja uppmana dig att inte missa våra gudstjänster nu under maj och börja av juni då vi kommer tala över detta ämne!

Välkomna med söndagar klockan 16:oo!

Fantastisk vecka ligger framför

Ikväll, tisdag, gästas vi på vår bönekväll av pastor Haylachew från Etiopien. Det kommer att bli en så fantastiskt bra kväll. Hoppas att du inte missar den.

På torsdag är det Twist & Shout för våra barn. De kommer också att medverka i söndagens Gudstjänst för alla.

På fredag skriver LIFE-Crew gänget:

What up gänget! Den här veckan är en riktig kanon fredag på ingång! Vi kör Fångarna på fortet och TACOFEST. Det vill varken du eller dina vänner missa så dra med så många du kan! Vi ses 19.00! Välkommen!

På lördag är det församlingsfest där vi kommer att informera och samtala om olika saker som rör församlingens framtid.

På söndag sedan är det Gudstjänst för alla klockan 16:00. Vill bara säga: Kom i tid! Det är stort tryck på våra gudstjänster och vill du ha en bra plats så är det bäst att komma i tid. För vi räknar med att det som vanligt blir nästan fullt!

Du är unik A3 (1)

Föräldranätverk 

Föräldrarnätverk
Samtalskväll där vi hjälps åt i utmaningen med våra barns & ungdomars andliga utveckling!

Att bygga familj. Att vara ett föredöme som förälder. Att påverka sina barn i rätt riktning. Att tillsammans prioritera kyrkan.

Utmaningarna är många och stora i uppdraget att vara förälder och bygga familjen. Som kyrka vill vi finnas till för de unga och föräldrar – men vem bär ansvaret? Vem gör vad i barnens resa mot en stabil och fungerande tro?
Vi vill hjälpas åt och startar därför nu föräldranätverk i vår kyrka.
Vi kommer ses 1-2 gånger per termin för att samtala, be, få undervisning och information om vad och varför vi gör det vi gör i barn och ungdomsverksamheten.

Fokusområden för nätverket:
Puscha mot församlingen
Andligt föräldraskap
Vår verksamhet – vad och varför
Hjälpas åt – bön och samarbete

 

Första träffen är onsdag den 29 april 18.00-20.00.
Det finns mackfika på plats och för barnen anordnas barnvakt.
Välkommen med på spännande och viktiga kvällar!

LIFE, MISSION, DOP…

Denna helg är det som vanligt ett fullt drag i Pingst Varberg!

Fredagskvällen 19:00 är det LIFE.

Så här skriver LIFE-Crew:
Hej gänget! På fredag kör vi Lets talk LIFE, ämnet är ”Att bli vuxen i tron” och vi har intressanta gäster på besök. Café utlovas och kanske nån skön aktivitet fram på kvällskvisten. Ha en go vecka i solen så ses vi 19.00 på fredag! Välkommen!

På lördag har vårt Café öppet som vanligt 9-14 och Second Chance 9-13!

På lördagförmiddag är det full övning för våra Twist & Shout – barn!

På söndag sedan har vi missionsgudstjänst med Paul Waern. Han är en av församlingens missionsarbetare och jobbar med ICBI en distansbibelskola! Missa inte hans medverkan i Varberg!

Samuel Björling med team kommer att leda sång och musik!

Vi har även dop! Vi har glädjen att få döpa flera denna helgen!

VÄLKOMNA

IMG_3225

Påskhelgen i Pingst Varberg

En fantastisk vecka att fira gudstjänst i Pingst Varberg!

Denna vecka har du möjlighet att verkligen stanna upp inför det fantastiska Jesus har gjort för dig och mig! Passionsveckans hela drama och underbara upplösning på påskdagen firar vi i vår kyrka! Livet vinner! – Varje gång! Jesus är den som har dött och också uppstått, säger Bibeln! Han är den som tagit din och min synd och våra tillkortakommanden, våra sjukdomar och svagheter på sig och spikat dem fast vid ett kors!

Detta kors är det ställe där Jesus ropar: Det är fullbordat!

Där och då skapas möjligheten för alla människor att få ett nytt liv i honom! Frälsningen är för dig och mig! Låt oss inte missa att komma samman och fira påsk till Herrens ära!

I påsk gästas vi av Richard Svensson som predikar långfredag 11:00 och påskdag 16:00! Vi kommer som vanligt ha mycket sång och musik!

Barnen har härliga aktiviteter vid båda tillfällena!

Annandag Påsk möts vi i Varbergs Kyrka för en ekumenisk gudstjänst klockan 11:00.

LivetVinnerA3

Detta händer bland ungdomarna!

Hej gänget! Denna veckan är det påsk och då ser LIFE lite annorlunda ut. Vi ses på torsdag 19.00 för gudstjänst/Getsemanestund tillsammans med hela kyrkan och efter det kör vi en TÅRTTÄVLING som vi garanterar att du inte vill missa! På fredag är det sen gudstjänst 11.00 och på söndag är det gudstjänst 16.00 som vanligt!

Fredagkväll tar vi alltså påsklov och hänger in på det som vår kyrka gör under helgen istället!

Glad påsk på er allihop!
/LIFE crew

Sista helgen med FIRST THINGS FIRST!

Ytterligare en fantastisk helg i Pingst Varberg!

I fredags var ungdomarna i Göteborg och Connect Church på Encounter, deras ungdomssatsning. Det var ungdomar från flera håll som samlades tillsammans till ett ungdomsmöte.

Ikväll hade församlingen sitt Årsmöte. Vi hade de vanliga frågorna uppe men även intressant information om läget kring stöd- & akutboende som vi som församling vill starta upp.

I morgon klockan 16:00 har vi så den sista predikan över ämnet First Things First! Det kommer att bli en spännande gudstjänst.

Samuel Björling skrev en sång till vår predikoserie som heter ”Vi sätter dig först!”. Vi är så tacksamma för den kreativitet som finns i vår kyrka.
Imorgon kommer ytterligare en sång skriven av Samuel och Christoffer Gallovan. Kom och lyssna!

Välkomna med!

IMG_0081

Engelbrektsgatan 17, 432 42 Varberg Telefon 0340-61 16 00