Vi fortsätter vårt tema #VälkommenHem

Vi fortsätter vårt tema på söndag med #VälkommenHem. Vi önskar att alla som har en längtan efter Gud i sitt liv ska hitta det man söker i vår kyrka.

På söndag klockan 16:00 är det vår ungdomspastor Gustaf Samuelson som predikar. Vi har även dop på söndag. Med andra ord en riktig glädjefest!

Barnkyrkan och XP träffas under gudstjänsten i sina lokaler!
välkommenINSTA.4

 

 

När det gäller vårt ungdomsarbete så skriver man så här!

Hej! På fredag drar LIFE till Sollyckan för en kväll med tävlingar och aktiviteter. Dessutom blir det fika och många nya vänner. Hur gött? Vi ses i Sollyckan 19.00!

Nästa vecka är det ungdomshelg i Bua. Då drar LIFE dit på fredagkvällen. Vill du åka med? Anmäl dig till Gustaf på 076-8707742 så fixar vi skjutsen. Anmäl dig NU för du vill inte missa LIFE goes Bua!
Ha det bra! /LIFE crew

Vi har även uppdaterat vårt programblad om du vill se vad som händer framöver!

Idag och på söndag möts många i kyrkan…

LIFE kopia

Teamet kring LIFE skriver så här:

Hej gänget! Vi laddar för en grym fredag där vi kommer snacka drömmar, värderingar och framtid i vår nystartade kväll SOUL. Varför gör vi det vi gör i LIFE? På fredag får du svar! Dessutom kör vi en aktivitet i hela kyrkan och i caféet säljs det pannkakor. Kan de bli bättre? Knappast! Vi ses på fredag kl. 19.00! /LIFE crew

På söndag lovar jag en intressant gudstjänst. Jag skulle inte missa den om jag var DU.

Så gör vad du kan för att vara med! 16:00 börjar vi och vill du komma på bön en stund innan så börjar den 15:15.

Barnkyrkan och XP är nu igång med många roliga happenings!

Välkommen!

Idag startar vi vår Kick Off för hösten!

imageIdag 14:30 så startar vi vår Kick Off! Vida och Jorun Godø från Pingstkyrkan Ålesund kommer att medverka hela

image

Vi hoppas på och ber om  bra väder så att barnens lekland kan få användas! Hoppborgar och annat kul lovas!

Nu är sommaren här…

… därför kan det hända att vår hemsida inte blir lika uppdaterad som den borde vara.

Men vi vill slå lite extra för våra ungdomssamlingar ”Summer-LIFE” som möts på onsdagarna klockan 18:00. Det kommer alltid att hända något spännande på de kvällarna.SummerLIFE

Det finns möjlighet att sjunga gospel med paret Nomark som lånat vår lokal för Pop Up-gospel. Du behöver inte anmäla dig utan bara komma hit. Betalar gör du bara för de gånger du kommer. Även det onsdagar klockan 19:00.

Våra gudstjänster är klockan 10:00 under sommaren, ända fram till sista helgen i augusti. Du är alltid välkommen att komma med! Program hittar du om du klickar här!

Sedan har vi vår församlingskickoff den 5 – 6 september. Då kommer vi ha massor av roligt för barnen. Vi lovar lekland som förra året, familjematiné och massor annat skoj.
Det kommer också vara intressanta samlingar med bl.a. Vidar och Jorun Godø från Ålesund i Norge. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter att bygga kyrka i vår tid!

Kick Off 2015

Hoppas att vi ses i sommar i Pingst Varberg!

Sista predikan i vår tema serie och sista söndagen med kl. 16:00 för sommaren

Tro för hela livet AbrahamPå söndag har vi vår sista temagudstjänst innan sommaren. Denna söndag tar vi vår utgångspunkt i Abraham och temat är Tro för hela livet. Vi firar även nattvard! Så missa inte denna söndag. Klockan 16:00 har vi denna gudstjänst.

Från och med nästa söndag börjar våra gudstjänster klockan 10:00 fram till augusti slut.

Den 5 – 6 september har vi också vår församlings Kick Off. Då har vi besök av pastorsparet i Pingstförsamlingen i Ålesund, Norge, Vidar och Jorun Godø. Det kommer bli en fantastiskt bra helg så boka in den redan nu!Kick Off 2015

Vi är mitt inne i en temaserie!

En tro som förändrar världen!

Det är detta som vi önskar för varje människa som satt sin tilltro till en levande Jesus!

Vill bara påminna dig om att det är en god investering att vara med på gudstjänst i Pingst Varberg.

Just nu pågår vår temaserie: Tro – gör det inte enkelt, gör det möjligt!

Vi har berört flera av våra troshjältar från Gamla testamentet. Ester, Nehemja & Noa.

På söndag kommer vi att tala om Daniel och om en Tro som påverkar!
Ola Olofsson kommer att tala över detta ämne!

Vi har även information från Gideoniterna och vi firar nattvard tillsammans!

Daniel

Men redan på fredag så möts våra ungdomar på LIFE klockan 19:00.

Så här skriver LIFE-crew!
Hej! På fredag ses vi igen, då är det LIFE i ungdomsvåningen med undervisning, café och aktivitet. Grym kväll. Missa inte!

Sedan kommer LIFE att ordna en resa till Nyhemsveckan

Något annat du absolut inte får missa är att Westcoast drar till Nyhem i sommar. Fredag 12 juni 16.00 går bussen från kyrkan, vi sover i tält över helgen och drar hem igen sent på söndagen! Kostnad för buss och boende är 300kr, maten ansvarar man själv för och det finns att köpa på området. Anmäl dig via mail till caroline@pingstkungsbacka.se

Starta sommaren på BÄSTA sätt – på NYHEM!

Ses på fredag! /LIFE crew

Fredagskväll innebär LIFE i kyrkan!

20387_928625583854159_920500421779706847_n

Hej vänner! Missa inte LIFE på fredag, det blir möte där vi snackar vidare om Back to basic,  det blir café och aktivitet! 19.00 som vanligt. Häng på!

Ikväll ska du se till att dina föräldrar drar till kyrkan på Föräldranätverk. 18.00-20.00. Mer info på hemsidan kan du hälsa dom!

Har du inte anmält dig tills Westcoast i Halmstad på lördag är det VERKLIGEN i sista laget men nån plats finns kvar. För er som anmält er – mer info kommer imorgon!

Ha en bra vecka!

/LIFE crew

Vi startar en ny temaserie om tro!

IMG_3383

Söndagen den 3 maj så startar vi upp en ny temaserie om tro. Det handlar om att tron inte är ett lyckopiller som gör att allt är enkelt och utan problem men det handlar om att med tron i våra liv så kan det som ser omöjligt ut bli möjligt.

Guds ord säger att han skall vara med oss alla dagar och att hans kraft är tillräcklig för oss. Inte desto mindre möts vi av utmaningar som ibland utmanar vår tillit till honom.

Tro – gör inte det inte enkelt! Tro – gör det möjligt! är temat.

Vi kommer att stanna upp inför olika bibelpersoner och vad deras liv ger vidare i frågan om att sätta sin tilltro till Guds möjligheter.

Vi skulle vilja uppmana dig att inte missa våra gudstjänster nu under maj och börja av juni då vi kommer tala över detta ämne!

Välkomna med söndagar klockan 16:oo!

Fantastisk vecka ligger framför

Ikväll, tisdag, gästas vi på vår bönekväll av pastor Haylachew från Etiopien. Det kommer att bli en så fantastiskt bra kväll. Hoppas att du inte missar den.

På torsdag är det Twist & Shout för våra barn. De kommer också att medverka i söndagens Gudstjänst för alla.

På fredag skriver LIFE-Crew gänget:

What up gänget! Den här veckan är en riktig kanon fredag på ingång! Vi kör Fångarna på fortet och TACOFEST. Det vill varken du eller dina vänner missa så dra med så många du kan! Vi ses 19.00! Välkommen!

På lördag är det församlingsfest där vi kommer att informera och samtala om olika saker som rör församlingens framtid.

På söndag sedan är det Gudstjänst för alla klockan 16:00. Vill bara säga: Kom i tid! Det är stort tryck på våra gudstjänster och vill du ha en bra plats så är det bäst att komma i tid. För vi räknar med att det som vanligt blir nästan fullt!

Du är unik A3 (1)

Föräldranätverk 

Föräldrarnätverk
Samtalskväll där vi hjälps åt i utmaningen med våra barns & ungdomars andliga utveckling!

Att bygga familj. Att vara ett föredöme som förälder. Att påverka sina barn i rätt riktning. Att tillsammans prioritera kyrkan.

Utmaningarna är många och stora i uppdraget att vara förälder och bygga familjen. Som kyrka vill vi finnas till för de unga och föräldrar – men vem bär ansvaret? Vem gör vad i barnens resa mot en stabil och fungerande tro?
Vi vill hjälpas åt och startar därför nu föräldranätverk i vår kyrka.
Vi kommer ses 1-2 gånger per termin för att samtala, be, få undervisning och information om vad och varför vi gör det vi gör i barn och ungdomsverksamheten.

Fokusområden för nätverket:
Puscha mot församlingen
Andligt föräldraskap
Vår verksamhet – vad och varför
Hjälpas åt – bön och samarbete

 

Första träffen är onsdag den 29 april 18.00-20.00.
Det finns mackfika på plats och för barnen anordnas barnvakt.
Välkommen med på spännande och viktiga kvällar!

Engelbrektsgatan 17, 432 42 Varberg Telefon 0340-61 16 00